offshorewerkerZou je het aankunnen, werken op een olieplatform? Het zou iets voor je kunnen zijn als je er altijd al van hebt gedroomd om op zee te zijn op een platform. Maar bij het werken op een olieplatform is dat niet zomaar voor een of twee dagen,  het kan weken zijn of zelfs maanden. Het ligt er vaak ook aan welke werkzaamheden er zijn. Als er iets niet goed is gegaan kan het zijn dat je langer moet blijven.

Sociaal een uitdaging

Sociaal en mentaal gezien dien je dat wel aan te kunnen want je kunt je familie langere tijd niet zien. Je hebt op een platform wel voldoende faciliteiten om jezelf te vermaken, een sauna, een sportschool, eetgelegenheden, internet en nog veel meer, maar het is toch anders dan het werken aan land. Het is belangrijk dat je je zo in kunt stellen dat je het werken als een uitdaging ziet. Als dit bij jou zo is dan kun je het werken op een olieplatform aan. Je hebt hiervoor wel de juiste opleidingen nodig. Je moet hier ook op getraind zijn. Tijdens de offshore trainingen leer je hier mee om te gaan en staat veiligheid ook centraal.

Ga je werken op een olieplatform?

Kun je het werken op een olieplatform aan en is dat onderzocht? Dan staat er een mooie kans voor jou te wachten. Het zou voor jou een droom kunnen zijn die uitkomt! Daarom is het tijd dat je je gaat verdiepen in offshore werken wanneer je dat graag doet. Je kunt diverse werkzaamheden uitvoeren als je gaat werken op een olieplatform, maar het belangrijkste van alles is dat je het naar je zin hebt en dat je goed overweg kunt met je collega’s. Je bent immers langere tijd van elkaar afhankelijk, bekijk daarom maar eens of dit werk wat voor je is.