De mensen die offshore werken hebben vaak een erg goed salaris. Je kunt een mooie loopbaan volgen en daar verschillende promoties in maken. Je kunt een topsalaris verdienen door jezelf omhoog te werken. Om een aantal voorbeelden te noemen als je werkt in de categorie warehouseman dan verdien je 42.500 euro per jaar en als je bij OIM werkt dan verdien je 75.000 euro per jaar. Ben je senior engineer dan krijg je meer dan 120.000 euro per jaar.

Mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden en je kunt altijd meer gaan verdienen als je jezelf omhoog gaat werken. Een nieuwe opleiding of training volgen kan al gauw zorgen voor een paar duizend euro meer per jaar als salaris. Zorg er daarom voor dat je jezelf omhoog blijft werken, als je het als een uitdaging ziet zal dat vanzelf gaan. Misschien heb je een doel voor ogen wat je graag wil doen en stapje voor stapje werk je daar naar toe.

Voordelen offshore werken

Er zijn voordelen als je kiest voor offshore werken. Het salaris is vaak erg aantrekkelijk wanneer je kiest voor offshore werken. Er zijn niet veel mensen die offshore willen werken, de lonen liggen daarom hoger dan hetzelfde werk dat op het land wordt gedaan. Het is daarnaast een hele ervaring als je langere tijd op een platform moet blijven, je hebt hiervoor wel sociale en mentale kwaliteiten nodig om dit te volbrengen. Het is hard werken maar het voordeel is wel dat je er volop van kunt genieten. Er wordt hier namelijk aan alles gedacht, er is internet, heerlijk eten en vaak zijn er ook sportscholen en sauna’s. Dat is natuurlijk de moeite waard zodat je hier na het offshore werken ook lekker kunt ontspannen. Als je van een uitdaging houdt dan is het offshore werken echt een goede keuze voor jou.